Canon utántöltő készlet, fekete, PG-510 PG-512 patronhoz Nagyobb

C3080B Canon utántöltő készlet, fekete, PG-510 PG-512 PG-545 patronhoz

C3080B

Új termék

HANSOL C3080B tintapatron utántöltő készlet (40ml Bk tinta, pigment + légtelenítő keret) a Canon PG-510 PG-512 PG-545 fekete patronok kb. négyszeri utántöltésére.

Bővebb leírás

3 500 Ft‎ ÁFA-val

Egyéb infó

HANSOL C3080B tintapatron utántöltő készlet (40ml Bk tinta, pigment + légtelenítő keret) a Canon PG-510 PG-512 PG-545 fekete patronok kb. négyszeri utántöltésére.

Ez a típus a legkiforrottabb Canon utántöltő kitt megoldások egyike, amely egyetlen egységcsomagban tartalmazza az utántöltéshez szükséges kiváló minőségű tintát, az összes szükséges célszerszámot, segédeszközt, valamint a lépésről-lépésre típusú töltési útmutatót. Speciálisan arra az esetre van kitalálva, amikor az ún. utángyártott tintapatron beszerzése nem ad kellően költséghatékony és minőségi megoldást ! Ugyanis az ilyen fúvókával egybeépített tintapatronokat jellemzően nem tudják utángyártani. A kereskedelemben kapható ilyen ún. "utángyártott patron"-ok többsége általában olyan kiürült eredeti, amelyet újratöltöttek és újracsomagoltak, és majdnem annyiba kerül mint az eredeti. Itt tanulmányozhatja az újratöltés lépéseit: http://tintaestoner.hu/hasznut/hasznut.htm Nagyon fontos, hogy a készlet tartalmazza a légtelenítő eszközt is, mely a sikeres utántöltéshez elengedhetetlen ! Erről itt olvashat: http://www.tintaestoner.hu/content/tintapatron-utantolto-keszlet A töltés utáni légtelenítéssel megszűntethető a fúvókacsepegés és biztosítható a patron azonnali tökéletes működőképessége ! AZ ÚTMUTATÓ PONTOS BETARTÁSÁVAL, SZAKSZERŰEN ELVÉGZETT UTÁNTÖLTÉS ESETÉN SZÁZSZÁZALÉKOS AZ ESÉLY A SIKERRE ! A tinta elfogyása után őrizze meg a készletben található speciális eszközöket. A CIMB-005PA kódszámú palackozott 1 literes és a CIMB-U-AP kódszámú 0,5 literes nyomtató tinta beszerzésével a nyomtatás még gazdaságosabbá tehető !