Canon utántöltő készlet, színes, CL-38 CL-41 CL-51 CL-541 patronhoz Nagyobb

C3041C Canon utántöltő készlet, színes, CL-38 CL-41 CL-51 CL-541 patronhoz

C3041C

Új termék

HANSOL C3041C tintapatron utántöltő készlet (20ml x C/M/Y szinek + légtelenítő keret) a Canon CL-38, CL-41, CL-51, CL-541 patronok kb. négyszeri utántöltésére.

Bővebb leírás

3 900 Ft‎ ÁFA-val

Egyéb infó

HANSOL C3041C tintapatron utántöltő készlet (20ml x C/M/Y szinek dye tintákból + légtelenítő keret) a Canon CL-38, CL-41, CL-51, CL-541 színes patronok kb. négyszeri utántöltésére.

Ez a típus a legkiforrottabb töltőkitt megoldások egyike, amely egyetlen egységcsomagban tartalmazza az utántöltéshez szükséges kiváló minőségű tintát, az összes szükséges célszerszámot, segédeszközt, valamint a lépésről-lépésre típusú töltési útmutatót. Speciálisan arra az esetre van kitalálva, amikor az ún. utángyártott tintapatron beszerzése nem ad kellően költséghatékony és minőségi megoldást ! Ugyanis az ilyen fúvókával egybeépített tintapatronokat jellemzően nem tudják utángyártani. A kereskedelemben kapható ilyen ún. "utángyártott patron"-ok többsége általában olyan kiürült eredeti, amelyet újratöltöttek és újracsomagoltak, és majdnem annyiba kerül mint az eredeti. Itt tanulmányozhatja az újratöltés lépéseit: http://tintaestoner.hu/hasznut/hasznut.htm Nagyon fontos, hogy a készlet tartalmazza a légtelenítő eszközt is, mely a sikeres utántöltéshez elengedhetetlen ! Erről itt olvashat: http://www.tintaestoner.hu/content/tintapatron-utantolto-keszlet A töltés utáni légtelenítéssel megszűntethető a fúvókacsepegés és biztosítható a patron azonnali tökéletes működőképessége ! AZ ÚTMUTATÓ PONTOS BETARTÁSÁVAL, SZAKSZERŰEN ELVÉGZETT UTÁNTÖLTÉS ESETÉN SZÁZSZÁZALÉKOS AZ ESÉLY A SIKERRE ! A tinta elfogyása után őrizze meg a készletben található speciális eszközöket. A CIMB-008C,M,Y kódszámú palackozott 1 literes és a CIMB-U-C,M,Y kódszámú 0,5 literes nyomtatótinták beszerzésével a nyomtatás még gazdaságosabbá tehető !.